SWISS KRONO KFT UNGARIA la expozitiile CONSTRUMA 2016, CONSTRUCT EXPO 2016 si la SEEBE 2016

ID: 1426548
recent pressrelease next pressrelease

(PresseBox) - La SWISS KRONO cu sediul in Vásárosnamény, ia nastere, pentru moment prima fabrica de placi OSB din Ungaria. Expozitiile Construma din Budapesta, Construct Expo din Bucuresti si SEEBE din Serbia sunt platformele perfecte pentru a prezenta noua aparitie a marcii SWISS KRONO GROUP, dezvoltarea noilor produse din sediul din Ungaria si fluxul constructiei fabricii.
Aparitia marcii noi: Din Interspan si Kronoply devine SWISS KRONO
Fostul sediu al SWISS KRONO GROUP din Ungaria era cunoscut sub numele de INTERSPAN. Fabricile grupului isi unesc experientele si isi formeaza o identitate comuna, acestea fiind motivele schimbarii denumirii din INTERSPAN FAIPARI KFT in SWISS KRONO UNGARIA. ?Fabrica noastra, la inceperea productiei, planuita pentru vara anului 2016, primeste logoul si numele de SWISS KRONO UNGARIA si vom folosi sloganul ?Lemnul in cea mai buna forma?? spune Seregi Barnabás, care impreuna cu Hendrik Hecht si Kázmér Szilárd ocupa functia de Directori Executivi. In acest fel aratam clar afilierea noastra la SWISS KRONO GROUP, in timp ce clientilor si partenerilor le va fi mai usor sa recunoasca produsele SWISS KRONO.
Unirea fabricilor sub un singur nume SWISS KRONO GROUP ne da posibilitatea unei dezvoltari mult mai intensive si eficiente, oferind clientilor nostril servicii unice. Fabricile vor profita reciproc de impulsuri noi si se vor dezvolta in continuare impreuna.
Principiul nostru de baza este ?Gandeste global, actioneaza local?. Noua marca SWISS KRONO garanteaza clientilor si partenerilor nostri siguranta si continuitatea calitatii produselor in oricare din fabricile grupului.
Gruparea produselor se va reorganiza pe fabrici, portofoliul se va imparti pe viitor in urmatoarele trei segmente:
SWISS KRONO Interiors ­ elemente de mobila, amenajari interioare
SWISS KRONO Building materials ­ produse pentru constructia industriala din lemn
SWISS KRONO Flooring ­ produse pentru acoperiri pardoseli


SWISS KRONO BUILDING MATERIALS se va produce in Ungaria, totodata se redefineste si produsul din KRONOPLY OSB in SWISS KRONO OSB.
Produs nou: SWISS KRONO OSB / 3 bright
SWISS KRONO OSB/3 bright este produs in mare parte din lemn sanatos si proaspat exploatat. Inainte de presarea placilor, intr-o o mica parte se va adauga adeziv 100 % fara fromaldehida. SWISS KRONO OSB/3 bright ecologic ca materie prima in constructia de structuri din lemn poate fi utilizat si in productia de ambalaje si mobila. In conformitate cu standardele EN 13986 , certificat CE conform EN 300, SWISS KRONO OSB /3 bright este potrivit la sarcini de transport grele sau in scopuri de rigidizare. Datorita suprafetei ContiFinish® poate fi folosit si la exterior fiind rezistenta si la intemperii.
Gratie suprafetei netede si emisiilor scazute SWISS KRONO OSB/3 bright poate fi utilizat in zone sensibile cum ar fi gradinite, spitale si este perfect pentru efectele vizuale si in scopuri decorative cum ar fi designul interior.
DOMENII DE UTILIZARE:
placari interioare portante pentru pereti si plafoane
placari portante pentru plafon
constructii case
constructii industriale
case de vacante
constructii de acoperisuri
gradinite, spitale
pardoseli, mobila, design interior
aplicatii decorative
ambalaje
SWISS KRONO OSB/3 bright este disponibil in trei variante: simplu, nut si feder si ambele parti de baza lustruit optional. Fiecare din cele trei tipuri au optiunea Anti Slip pentru o securitate sporita la aplicatii in domeniul acoperisurilor.
?Suntem increzatori ca noile noastre produse datorita avantajelor speciale si foarte practice vor avea o mare rezonanta in randul constructorilor, comerciantilor, procesatorilor si utilizatori finali? a declarat Hendrik Hecht, directorul SWISS KRONO.
Se construieste o fabrica noua: Jurnalul constructiei
Din toamna anului 2015 SWISS KRONO construieste o noua linie de productie SWISS KRONO OSB/3 bright in Vásárosnamény. Inima fabricii este cea mai moderna linie de productie din punct de vedere tehnic de tip ContiRoll®­ livrata de firma germana Siempelkamp.
?Sunt convins de succesul absolut al noii linii de productie? a declarat Kázmer Szilárd directorul SWISS KRONO KFT Ungaria. ?Cu aceasta presa noi vom produce 800 m3 de SWISS KRONO OSB/3 bright pe zi. Pe site­ul www.swisskrono.hu puteti vedea in jurnalul constructiei o serie de fotografii online, iar in cele 3 expozitii pot fi vazute fazele constructiei. Fotografiile si textele sunt disponibile in format tiparit, astfel incat vizitatorii expozitiei pot vedea pas cu pas etapele constructiei.
SWISS KRONO LA EXPOZITII
CONSTRUMA, 06.04.2016 / 10.04.2016 Budapesta: hala G/ 304/ B
CONSTRUCT Expo, 07.04.2016 / 10.04.2016 Bucuresti: hala centrala / D 201 ­ D233
SEEBBE, 19.04.2016 / 23.04.2016 Belgrad: hala 2 / 112

INTERSPAN FAIPARI KFT infiintat in 1988 si SWISS KRONO KFT de astazi cu sediul in Vásárosnomény apartine de SWISS KRONO GROUP fiind a doua fabrica dupa cea din Elvetia. La inceput SWISS KRONO KFT s-a axat pe productia de PAL ( brut si melaminat ). Incepand cu 2016 in fabrica din Vásárosnamény - Ungaria, cu ajutorul tehnologiei moderne ContiRoll se vor fabrica cele trei tipuri de SWISS KRONO OSB/3 bright. SWISS KRONO KFT va produce annual 300 000 de m3 de placi OSB si va deservi promt si loial cele mai importante si noi piete internationale. Singurul producatorc de OSB din Ungaria, cu ajutorul a 100 de angajati si uilizand materie prima naturala si adeziv ecologic, produsul rezultat va fi unul cu profil ecologic, astfel fiind un produs sanatos, prieten cu mediul inconjurator. www.swisskrono.huMore information:
http://www.partsavatar.ca http://currencyrate.today/ http://apolloblinds.com.au/ http://asianeatsatx.org/ http://Keywords (optional):Company information / Profile:

INTERSPAN FAIPARI KFT infiintat in 1988 si SWISS KRONO KFT de astazi cu sediul in Vásárosnomény apartine de SWISS KRONO GROUP fiind a doua fabrica dupa cea din Elvetia. La inceput SWISS KRONO KFT s-a axat pe productia de PAL ( brut si melaminat ). Incepand cu 2016 in fabrica din Vásárosnamény - Ungaria, cu ajutorul tehnologiei moderne ContiRoll se vor fabrica cele trei tipuri de SWISS KRONO OSB/3 bright. SWISS KRONO KFT va produce annual 300 000 de m3 de placi OSB si va deservi promt si loial cele mai importante si noi piete internationale. Singurul producatorc de OSB din Ungaria, cu ajutorul a 100 de angajati si uilizand materie prima naturala si adeziv ecologic, produsul rezultat va fi unul cu profil ecologic, astfel fiind un produs sanatos, prieten cu mediul inconjurator. www.swisskrono.hu

PressRelease by

Requests:PressContact / Agency:published by: PresseBox
print pressrelease  send to a friend  

Date: 04/07/2016 - 02:00
Language: English
News-ID 1426548
Character count: 3083
Kontakt-Informationen:
Firma: SWISS KRONO GROUP
Ansprechpartner: Feedback to businesspress24.com about Pressrelease-id:
Stadt: Luzern
Telefon:

Meldungsart:
Versandart:
Freigabedatum:
Comments:Number of hits: 136

Linking-Tips:Direct Link to this PressRelease:


We would appreciate a link in your News-, Press- or Partner-Site.

Comments on this PressRelease


All members: 9 340
Register today: 1
Register yesterday: 1
Members online: 0
Guests online: 76


Don't have an account yet? You can create one. As registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.